Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 3GS

Recommended Posts

Публикувано

А дали и тук, в София, магазините процедират по този начин? Къде ли не ходих, къде ли не се обаждах и само казват "Нямаме iPhone, а и не знаем кога ще има.", едни казват утре, други в понеделник,а трети в края на другата седмица. И мен ме мотаят вече една седмица и накрая ще вземе и ще ги запаля всичките! :fire: Е***и фирмата! Толкова са неосведомени и прости, че няма на къде повече!

Публикувано
Магазина на Витошка, но казаха, че е само 1 бройка. Все пак звънни. Аз попринцип съм на МТел, и няма да ползвам глобулската карта, ами ще си ползвам Мтелската, само като се забия някъде без интернет ще позлвам 250-те мб-та, и като тряя говоря повече на глобул ще я мушкам да ползвам безплатните минути.

Е, това за мен е голямата далавера. Купуваш с го с 40 лв. по-евтино, но заключен към Глобул, ама ще го ползваш с карта на Мтел, което значи, че трябва да го отключваш с ultrasn0w. Винаги носиш кламер или игла в теб за да може да сменяш картите като искаш интернет. Държача за картата е от нежна пластмаса и като се наложи да си купиш нов, стопил си ги 40-те лв. От друга страна Мтел ти предлагат 512МБ за 15 лв. на месец, но това не е "оферта". Да, ама съвсем скоро ще излезе фирмуер 3.1 и е много вероятно той да не може да бъде отключен. Ще си седиш 1 година със стария фирмеур, за да спестиш 40 лв. След 1 година ще излезе новият модел телефон и вече ще трябва да го сменяш, та не знам колко ще ти дреме, че ще ти го отключи Глобул. В крайна сметка изборът е твой, ама на мен ми изглежда странен.

П.П.

Думата оферта означава предложение. Това значи, че всикчо, което ти предлагат, е оферта.

Ами първо си купих отключен, сега взех на договор. Отключих го с пърпълсноу, и е бомба :lol: Въпроса е, че дадох 200лв надолу, които ще ги дам под формата на месечни такси през идната година, но пък и за тях ще получа това онова, като трафик и безплатни минути. С отключването не мисля, че ще има проблем, а официалното отключване, което ще ми дадът след 1 година е за да мога по-лесно да го продам след това евентуално :(

P.S. В моловете имало някакви бройки!

Публикувано

Като излезе 3.1 пак ще си говорим. Радвам се в убедеността ти. Практиката обаче говори друго.

Публикувано

Тази вечер се върнах отново в магазина на Германос в мола в град Плевен. Служителите естествено ме познаха тъй като няколко часа преди това взехме на един приятел 3GS 32GB. Питах ги дали имат други телефони, че ми трябва на договор и онзи ми каза, че вече наистина са свършили. Били поръчали 7 бройки и явно тази от днес е била последната. Следващата доставка очаквали да е към 10 септември. Питам го защо чак тогава и ми отговори, че проблема бил от Епъл. Викам му дали ще има бели, а той каза че не съществувало бял 3GS, при което аз паднах от смях... :lol: После почнах да го поразпитвам защо е цялата тая цигания с ту имане, ту нямане на телефони и той ми каза, че много от служителите избягват да дават в началото на свободна продажба, защото който иска да си купи, няма да е проблем и след време да го направи. Докато ако зарибят някой с договор, те имат изгода от тази работа. От подписаните договори получават бонуси към заплатата и гледат докато е момента да направят колкото се може повече такива... Абе въобще цялата работа е голяма лудница...

Публикувано
Споко. Като престанат да се купуват с договор ще ги извадят. Ще започнат и белите да продават. Не може навсякъде да има бели, само в БГ - НЕ. Хващам се на бас, че това е някаква гръцка цигания.

И без да разпитвам някой кърпел ми е повече от ясно какъв е проблема.

Като се роди грък - седем евреи плачат :mrgreen:

Публикувано

Гърците май останаха само в германос. Във файловата с-ма на телефона папката с иконите и настройките на глобул е маркирана като "T-mobile_bg". Значи не е само слух...

Публикувано
Като излезе 3.1 пак ще си говорим. Радвам се в убедеността ти. Практиката обаче говори друго.

Anthony не бъди толкова убеден. Някой хора си имат представа от ънлок и внимават с ъпгрейдите. Официално отключеният просто те освобождава от тежестта да внимаваш за ъпгрейдите.

Тази вечер се върнах отново в магазина на Германос в мола в град Плевен. Служителите естествено ме познаха тъй като няколко часа преди това взехме на един приятел 3GS 32GB. Питах ги дали имат други телефони, че ми трябва на договор и онзи ми каза, че вече наистина са свършили. Били поръчали 7 бройки и явно тази от днес е била последната. Следващата доставка очаквали да е към 10 септември. Питам го защо чак тогава и ми отговори, че проблема бил от Епъл. Викам му дали ще има бели, а той каза че не съществувало бял 3GS, при което аз паднах от смях... :lol: После почнах да го поразпитвам защо е цялата тая цигания с ту имане, ту нямане на телефони и той ми каза, че много от служителите избягват да дават в началото на свободна продажба, защото който иска да си купи, няма да е проблем и след време да го направи. Докато ако зарибят някой с договор, те имат изгода от тази работа. От подписаните договори получават бонуси към заплатата и гледат докато е момента да направят колкото се може повече такива... Абе въобще цялата работа е голяма лудница...

10 септември... Пак са те послъгали, както вече написах сряда ми карали бройка. Надявам се да е така, а дано и на другите който са оставили капаро да докарат.

Публикувано

Освен до внимание, става въпрос за нещо друго. Като излезе примерно 3.1, ако си с ФО си я слагаш на момента с кеф. А ако си с ФЗ и не ползваш оригиналната СИМ карта, подсмърчаш и всеки ден питаш и ровиш нета за новини - ще има ли ънлок и кога.

Публикувано

По отношение на белите 3GS специално проверих защо няма и от логистиката казаха че не са взели бели понеже е трябвало да поръчат минумум 520 бройки бели, от което може да заключим че общо са поръчали между 520 и 1000 като недостачно за да вземат по 520 черни и 520 бели :lol: кога ще има господ ги знае. Аз от както си взех моя не съм се интересувал, за сажаление интерес има бройки трудно...

Публикувано

Ами ъпгрейд на софтуер със запазване на basebanda... Всички ъпгрейди досега, който са пречели на ънлока са имали и опцията да запазиш старият бейзбанд. Но тези спорове са безмислени, всеки сам си решава как да вземи телефона.

Едит: аа да не могат да продадат бели бройки 520 бройки :lol: . Изключително лошо проучване са направили.

Публикувано

Далеч съм от мисълта да споря за очевидното.

Това са факти и можеш да ги намериш в хисторито на форума. Защото не ти, а ние сме трили хиляди нови теми от рода - Някой знае ли кога....

Тези кастъми за които говориш също не излизат на мига.

Публикувано

ами факт е, то е смешно и да използваш връзки за да им дадеш 1150лв но се наложи така че...

при тази разлика в цената е тъпо да вземеш заключен... година и половина съм бил така и предпочитам да си спестя времето и играчката да търся със тези 100лв. :lol:

Публикувано

Това значи ли, че като си ползваш SIM-a с който си взел телефона при update няма да има проблеми...?

Публикувано

10 септември... Пак са те послъгали, както вече написах сряда ми карали бройка. Надявам се да е така, а дано и на другите който са оставили капаро да докарат.

Сигурен съм, че няма да го имат до сряда. Пиши да видим какво в станало...

Публикувано

А при положение, че вече съм дал заявка и съм оставил капаро за предплатеният пакет, като отида да плащам мога ли да им кажа да бъде отключен т.е да доплатя 130 лв и да чакам 72 часа за активация през iTunes.

Публикувано
Това значи ли, че като си ползваш SIM-a с който си взел телефона при update няма да има проблеми...?

Да, това значи.

Публикувано
А при положение, че вече съм дал заявка и съм оставил капаро за предплатеният пакет, като отида да плащам мога ли да им кажа да бъде отключен т.е да доплатя 130 лв и да чакам 72 часа за активация през iTunes.

Според мен няма никакъв проблем :) Телефоните са едни и същи, на място им кажи.

Публикувано

бе май има нещо верно в тва, че ги дават само с договори :) вчера си взех моя, просто отидох и питах и ми го извадиха :sad: докато ми оформят документи и т.н. още няколко човека минаха да питат, на всички им казваха, че не знаят кога ще има нови бройки. та евентуално като ходите намеквайте, че искате да е с договор. и си имайте едно на ум, щото видите ли, пакета с данни се активирал 24 часа СЛЕД активирането на сим-а, като съответно тва никъде не е споменато. и познайте на какви цени таксуват трафика съответно. абе българска работа.

Публикувано

Аз съм в Германия и днес ходил до T-mobile за да си взема 3Gs.Тук системата е същата.3Gs няма почти никъде, а когато попиташ дали има те ти отвръщат с въпроса:"На договор ли го искате или желаете да си го купите."

Публикувано

С малко повече натиск и аз съм собственик на 3GS 16GB, отключен :) Наистина МНОГО трудно дават без договор.

Въпросът ми е сега, какво да го правя докато го отключат от Епъл? Най-добре нищо да не пипам нали?

Публикувано

:axechase:

Ами моя беше активен след около 5-6 часа. Взех го към 13:00 обадиха ми се към 14:00 от 123 и между 18-19 часа същият ден беше активен. Взех тогава един за мен и още 2 за приятели и трите бяха активирани в този период.

Чакаш като със сложена сим карта опитваш да го активираш прес iTunes от време на време.

Публикувано

Те ми го активираха още в Германос, но не е отключен :)

Публикувано

Добре, а някой ще обясни ли самото отключване как точно става - някакъв код ли ти дават/пращат на мейла или ?

Някой по-напред в темата беше споменал, че още на следващия ден като пробвал активация през iTunes и станало.. това ме навежда на мисълта, че няма никакъв код, нека сподели някой с 3GS от Глобул/Германос на свободна продажба pls

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...